marți, 22 aprilie 2008

"E de la ei".

Sarumana Mama, este o emisiune pe National TV. Promo-ul mi-a deschis ochii si mai presus sufletul. "Mama isi iubeste intotdeauna pruncul iar copilul, chiar si cand ajunge la maturitate ... isi iubeste mama...". CUm spuneam, profund.

Nu trec 2 clipe ca un alt promo reusit al National TV incepe. Gheorghe si Melvina se lupta in curte. Ea defensiv, incet si temator, el facand pe dracu-n patru. Din ce in ce mai violent... intervine intr-un tarziu, pentru salvarea casniciei, consilierul de urgenta a Nationalului, din cate se-aude fosta SuperNany (tot consilier). Si ma intreb, oare cand domnu' de la CNA sta pe-aceeasi canapea cu nevasta-sa si vede promo-ul asta ii intinde-o palma peste ceafa ei si-i zice ieftin "Vezi, fa, se da si la TV!".

Noapte buna!

2 comentarii:

Prapastiosul spunea...

Sa inteleg ca dna consiliera de mariaje semiratate este fosta SuperNany?Am vazut si eu cateva frame-uri din noul show, dar eram tentat sa cred ca este una din cele 2 doamne de la Prima TV care intrau sa igienizeze casele oamenilor.Mizerabil concept. Mizerabile si casele.
Bai, ma enervez. Toate dadacele, consilierele si gospodinele de la tv seamana intre ele:(
Sa fie o legatura subtila intre continutul banal al productiilor tv si distinsele amfitrioane?
Unde e Shakira cand ai nevoie de el/ea?

mirror this! spunea...

mda... forme fara fond :))