joi, 2 octombrie 2008

Cafe con Piernas.

Si uite ca ma trezesc eu intr-o dimineata odata cu Daniel. Mergem cu ochii intre-deschisi catre bucatarie, scotocim in bucata noastra de dulap... p**a cafea. Scotocim usor dezorientati in toate sertarele, frigider, sub masa, sub paine, langa legume, printre condimente... NIMIC. Apare Jason... la fel de ne-trezit ca noi. 
"Hei suckers, got coffee?"
"Hei smartass, go buy!"
"No sucking way"
Si uite-asa dintr-o injuratura americana in alta hotaram sa iesim... si baietii zambind, mustacind si inglodindu-se in niste gesturi usor porno imi zic ca ma duc ei intr-un loc care sigur ma va trezi.
"Hei, as long as it includes coffee, it's fine by me!"

Zi calda de primavara, soare orbitor, roi de lume maslinie. Trecem strada, trecem parcu, trecem podu si dam nas in nas cu o cafenea cu usile negre de nu puteai sa vezi nimic inauntru, cu un nene negru si solid in prag, inconjurat de 2 siluete de femeie desenate minimalist pe usa.

"Ola amigos! Bien venidos"
Da, da, bine, hai cu cafeaua zic in sinea mea si pasesc grabita inauntru. Intuneric bezna si un fund bombat dar mai ales descoperit in dreptul unei cafele aburinde. 
Un alb si-un verde fosforescent, oglinzi de jur imprejur, globuri disco si duamne-ajuta-ma numai femei dezbracate si domni excitati. Ma asez la bar, baietii radeau, eu imi tineam calmul cu gherele si zambeam de parca cafeaua cu SIDA nu-mi putea face decat bine.

"Ola snorita!" 
Heeeei, zic tatelor gicantice care se aplecau sa ma inhate. Ma dau inapoi calc pe-un domn care tinea o femeie pe picioroange de fund. Ma scuz, in romana, rad, ma dezechilibrez si-mi regasesc echilibrul doar cand ma apuc c-o mana de sutienul unei domnisoare. Am ramas cu el in mana si am acoperit-o cu mine, deci am luat-o in brate pe fata ca doar ii provocasem ditamai goliciunea... dar de unde? ea ma-ndeparteaza prieteneste, razand zgomotos si miscand tatele eliberate, si-mi zice ca n-are-a face. Ii dau incurcata sutienul si revin la bar cu baietii care lacrimau... de ras desigur.

Cafeaua a fost buna, tare si mereu insotita de cate-o domnisoara care-si dezgolea fie fundul, fie sfarcul fie... toate de-odata.

Povestea din spate este ca de fapt, actul sexual se sfarseste la servirea cafelei si sarutul de inceput. Ei bine si goliciunea fetelor. E un fel de buna dimineata pentru barbatii chileani care n-au cafea acasa, cumparata cu o seara inainte de nevasta. Si se pare ca le face bine. Fetele ajung sa aibe clienti fideli cu care discuta in fiecare dimineata despre vreme, familie, politica, sport, bani si cate si mai cate. Asta daca barbatii pot sa mangaie o fesa perfecta si sa si gaseasca un subiect de interes, in acelasi timp.

Mie tare mi-a mai placut. N-am reusit sa fac fotografii... dar voi mai incerca, sa mai clatesc si alti ochi :)

Un comentariu:

Prapastiosul spunea...

Frate, de asta nu mai are gust cafeaua mea de dimineata:( Lipseau ingredientele nude si comunicative.
Cred ca o sa te las sa ma scoti la o cafea cat de curand. Eu vin, tu platesti:)
Salutari cordiale din biroul imund din fundul AMP-ului.