joi, 27 martie 2008

Nius.

Citesc ziare si-nghit cafea sau sec. Nu mi-e totuna, dar le fac in fiece dimineata pe-amandoua.

Noutatea pentru toti este ca-n Amsterdam s-a legalizat sexul in parcuri dar s-a interzis poposirea in acestea cu caini. Fair pana la urma, pentru evitarea unor accidente penibile cu tineri liberi si indragostiti care au fost muscati in carne vie si neprotejata de cateii batraneilor care-si odihneau oasele si odrasla canina pe o banca gresita. Si de-aici powerpointuri cu "Made in Amsterdam" primite pe outlook in timpul orelor de munca si interzicerea materialelor pornografice pe biznis-pc-ul detinut...

Pentru Libertatea, ziarul care improasca orice noutate lustruita de crema cenusie a jurnalistilor, anunta vizual si verbal ca un transsexual ohaian (cine decat americanii?!) este insarcinat in 6 luni. Asta dupa ce a avut si tripleti la care a renuntat din motive mediacle (sa nu uitam ca vb de o femeie care acum e barbat). Dar noi suntem pregatiti sa ingurcitam asemenea vesti fara reactii adverse deoarece am fost vaccinati in copilarie tot de ei (cine decat americanii?!) care ne-au prezentat prin '97 un film cu actualul guvernator al Californiei care ramanea greu (insarcinat). Deci, zambiti va rog, totul este posibil. Penisul si copilul nu se mai feresc sa convietuiasca in acelasi ambalaj.

Si desigur, n-am putut sari peste descrierea meciului de-aseara de catre Andrei Gheorghe, aruncati un ochi pe 24-fun. Gol! :)

Niciun comentariu: